Team

Peter Paul Kleinlooh: directeur

Peter Paul is mede oprichter en directeur van Stichting f6. Daarnaast is hij (parttime) projectleider bij het Nederlandse Rode Kruis. Hij studeerde politieke geschiedenis aan de Radboud Universiteit en werkte oa. als docent Maatschappijleer, beleidsmedewerker bij overheid en bedrijfsleven. Ook programmeerde hij theaterstukken, zat in het bestuur van FUTUR en Jeugdtheaterschool TIJ en startte het Rap & Hip-Hop label Stuurboord Bakboord Records.

Peter Paul over f6: in alle workshops en lessen die ik aan jongeren heb gegeven viel het me op dat zij over het algemeen weinig over politiek en democratie weten. Toch hebben jongeren, na even doorvragen, wel degelijk een eigen mening over politiek en democratie. Alleen hebben zij het gevoel dat hun stem niet telt. Hoe betrek je dan juist die jongeren bij de politiek? Door het interessant te maken via cultuur, debat en nieuwe media.

Contact: kleinlooh@fzes.nl

Simone Bommeljé: projectleider. Simone is op dit moment projectleider van het mode project Political Catwalk 2017. Zij stuurt het team en de jongeren aan en is eindverantwoordelijke voor het project.

Contact: politicalcatwalk@fzes.nl

 

 

 

 

 

 

Kimberley Malash, projectmedewerker. Kimberley is verantwoordelijk voor de bezoeken aan de Europese Unie in Brussel en Straatsburg. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de f6 Jongerendebatten.