Medewerkers

PETER PAUL KLEINLOOH

Directeur / Projectcoördinator

Peter Paul Kleinlooh is mede oprichter van Stichting F6. Hij studeerde politieke geschiedenis aan de Radboud Universiteit, werkte oa. als beleidsmedewerker bij de overheid, vakbond en Goede Doelen Loterijen en als docent maatschappijleer.

CRISTINE VAN BUUREN

Programma medewerker Politiek Burgerschap Meerdaagse

Christine is medewerker bij Stichting F6 voor het programma Politieke Burgerschap Meerdaagse. Zij studeerde pedagogiek en werkt al jaren voor Discussiëren kun je leren en Dance 4 Life.

KIMBERLEY MALASH

Medewerker Europees Parlement

Kimberley deed jaren geleden zelf mee aan projecten van Stichting F6 en na haar opleiding werkt ze momenteel bij het Leger Des Heils Amsterdam en bij Stichting F6 begeleid zij de excursies naar het Europees Parlement in Brussel en Straatsburg.

SIMONE BOMMELJÉ

Projectleider Political Catwalk

Simone is jurist en communicatiespecialist en werkte als projectleider bij UNICEF en Stichting Kinderpostzegels. Daarnaast is zij modespecialist en in die hoedanigheid is zij projectleider van het project Political Catwalk.

NIKES

Medewerker Hiphop/Rap

Producer/DJ Nikes maakt al jaren Hiphop en was mede oprichting en producer van de rapgroep ‘Zo Moeilijk’, en werkte samen met rappers Duvel, Opgezwollen en anderen. Voor Stichting F6 begeleid hij jongeren bij het project Hiphop Debate Production. Daarbij altijd speurend naar nieuw rap talent.

SEPEHR MAGHSOUDI

Artistiek projectleider Political Catwalk

Designer & stylist Sepehr studeerde aan het AMFI, liep stage bij de televisie en bij Jeroen van Tuyl tot hij in Parijs gaat wonen en aan zijn eigen kledinglijn begint. In 2010 was Sepehr ook te zien in het programma ‘Project Catwalk’ op RTL 5 en het jaar daarop opende hij de Amsterdam Fashion Week met ‘Intense Existence’. Wereldfaam kwam daarna met zijn optreden bij MTV met My Super Sweet Sixteen Worldclass. Sepehr was eindverantwoordelijk voor de workshops en artistieke inhoud van Political Catwalk 2017.

MARIA MIHAILOVA

Artistiek medewerker Political Catwalk

Maria studeerde mode aan mode academie Artemis in Amsterdam, werkt als HR medewerker bij de Provincie Noord-Holland en was samen met Sepehr verantwoordelijk voor de kledinglijn en workshops bij Political Catwalk.

Mynor Mazariegos

Editor

Tijdens zijn studie mediavormgeving aan het Mediacollege Amsterdam was Mynor deelnemer van het project Channel 6 Fake News. Nu verzorgd Mynor voor Stichting F6 de professionele filmpjes van Channel 6 News.