Sponsor en partners

Stichting f6 werkt voor het project Political Catwalk met verschillende partners

WO=MEN, Dutch Gender Platform is een vereniging waarin we met een steeds groter groeiende unieke samenstelling van organisaties en individuen de ongelijke (machts) verhoudingen tussen vrouwen en mannen – wereldwijd op de kaart zetten. (Machts) Ongelijkheid op het gebied van gender is zowel een schending van de mensenrechten als een belemmering voor duurzame ontwikkeling.

Onze missie is een rechtvaardige wereld waarin geen plaats is voor genderongelijkheid en discriminatie van vrouwen en minderheden. Website WO=MEN

 

Unleash your inner shoe freak with the iconic Noë collection. From stylish stilettos and ankle boots to pretty peep-toes. Très chique or pop-cult. Forget diamonds, Noë’s statement heels are every modern girl’s best friend.

 

 

 

Logo LENALENA the fashion library is dé kledingbibliotheek van Amsterdam waar je toegang hebt tot een hoogwaardige collectie van de mooiste vintage, opkomende ontwerpers, duurzame labels en door jou ingebrachte stukken, die je voor een vast bedrag per maand oneindig kunt wisselen. Wanneer en zo vaak je maar wilt. Al dit moois is niet alleen te koop, maar ook te leen! Dat is dus altijd iets nieuws in je kast én bijdragen aan een betere wereld. LENA doneerde ontzettend veel vintage kleding aan Political Catwalk. De jongeren maakten namelijk 1 nieuw ontwerp en 1 ontwerp van vintage kleding. Ook met het oog om duurzaam kledinggebruik te benadrukken.

 

Afb Catwalkcoach

Catwalk Coach Mandy Dyonne studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten als danser, choreografe en instructeur. Ze heeft modellen gecoacht van de Elite Model Look, Fusion New York, Silent New York en heeft oa. samengewerkt met Toni Cohen en Emporio Armani. Daarnaast heeft ze zelf gewerkt als internationaal model voor vele modeshows in Nederland en in het buitenland. Met haar studie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam ( UvA ) heeft ze zich ook verdiepte in coaching en begeleiding op het mentale niveau. Mandy Dyonne begeleide de jongeren en politici voor op hun ‘maiden-walk’ op de catwalk.
logo-tweede-kamer-der-staten-generaalTweede Kamer der Staten-Generaal. Het parlement in Nederland bestaat uit de Eerste Kamer en de Tweede Kamer. Ook de Tweede Kamer controleert de regering. Bij hun controlerende taken horen specifieke rechten om die taken goed te kunnen uitvoeren. In de Marga Klompé zaal van de Tweede Kamer staat een vitrine met een (historisch) ambtskostuum dat leden van de Tweede Kamer vroeger droegen. Na het project Political Catwalk komt in die zaal een vitrine bij, namelijk een vitrine met een van de ontwerpen die de jongeren gemaakt hebben.